פורטפוליו

יוניקורן טכנולוגיות

בובייל

עוסקת במחקר ופיתוח יישומים לארגונים קטנים.
המערכת של בובייל מספקת למעלה מ-30 יכולות לבית העסק כגון:
– ניהול מועדון הטבות ללקוח בענן.
– מערכת זימוני תורים ויומן.
– חנות דיגיטלית מלאה.
– קופה וסליקת כרטיסי אשראי.
– אפליקציית מובייל ממותגת.
– מגוון כלי נאמנות כגון קופונים, כרטיסיות וכו’.
– ערוצי תקשורת אקטיביים מול כל הלקוחות.

סייברוואן

סייברוואן הינה חברה ציבורית שגייסה כ-26 מיליון ש״ח בבורסה לניירות ערך בת״א ועוסקת בפיתוח מערכות מצילות חיים. המערכת נועדה לתת מענה לבעיית היסח הדעת של נהגים העושים שימוש באפליקציות שונות במכשיר נייד במהלך נהיגה ומסכנים את משתמשי הכביש. על פי מחקרים, העלות השנתית של תאונות דרכים בארה”ב עומדת על כ-300 מיליארד דולר, כש-25% הן קשורות לשימוש במכשיר הנייד. טכנולוגיית החברה מונעת היסח הדעת על ידי מניעת גישה לתכונות שונות של המכשיר ואינה מצריכה שיתוף פעולה של הנהג תוך שהיא מייצרת סביבת נהיגה שקטה ובטוחה.

וויפפלאש

חברת WipeFlush הינה חברת קלינטק המפתחת בד המתפרק למגבונים נשטפים מחומרים מתכלים שאינם כוללים פלסטיק ומזהמים, המוצר פונה לשוק בהיקף שנתי של 17 מיליארד דולר הצומח ב-5% בשנה. החברה מפתחת בד המתוכנן לעמוד בכל הרגולציה והתקינה האירופאית והאמריקאית, תוך שמירה על חוזק, נשטפות ומחיר.

פלו-ליט

חברת Flowlit פיתחה טכנולוגיה אלקטרואופטית פורצת דרך למדידת זרימה ואיכות זורמים של נוזלים וגזים בצנרת תהליכית. הטכנולוגיה מבוססת מצלמה, מקור אור ואלגוריתמיקה לעיבוד תמונה. החברה מכוונת בשלב ראשון לתעשייה התהליכית, התעשייה הכימית והפטרוכימית ובשל הדיוק הגבוה תשמש הטכנולוגיה גם לאיתור דליפות. החברה מכוונת להתחרות במערכות High-end בשוק של מיליארדי דולרים. לקוחות קצה פוטנציאלים לפתרונות החברה הינם התעשיות התהליכיות וחברות הולכה (דוגמת אקסון, שברון וכו’), בתי זיקוק, תעשייה פטרוכימית וספקיות ציוד כדוגמת Siemens, Honeywell, Emerson לענקיות הגז והנפט.

סטריקס

חברת סטריקס עוסקת בפתרונות תחנות עגינה אוניברסליות לכל סוגי רחפנים.

התחנות שפותחו בחברה מאפשרים לרחפנים לבצע את המשימות שלהם ללא צורך בחזרה למטיס.

התחנות פזורות בשטח ורחפנים יכולים לנחות בתוכם להיטען ולהמשיך במשימה.

החברה התחילה לפרוס תשתית של תחנות בתחום הצבאי והאזרחי וע״י כך רחפנים יכולים להיות אוטונומיים לחלוטין.

לאחרונה החברה פתחה קופסא טכנולוגית שיודעת לקבל דברי דואר ומשלוחים מרחפנים ולחלק אותם עצמאית לתא בתוך הקופסא.

תחום המשלוחים ע״י רחפנים נמצא בתחילתו וצפי להוות שוק משמעותי .

שירטהק

שירהטק פועלת בתחום ה-Industrial IoT 4.0, תחום בו בשנים האחרונות מתרחשת מהפכה המשלבת IoT(Internet of Things), בינה מלאכותית (AI), יכולות לימוד עצמי ותקשורת בין מכונות.

הפתרון של החברה הינו מוצר בשם ICOMOX שהינו פתרון חומרה ותוכנה מבוסס בינה מלאכותית הכולל מארז של 5 סנסורים עם יכולת ניתוח ועיבוד מידע לוקלית ורכיב תקשורת המאפשר בקרה, הזרמת מידע וניטור ותחזוקה מרחוק למכונות בפסי ייצור תעשייתיים (מנועים, מפוחים, משאבות, מכונות וכו’). התקנת המוצר פשוטה ביותר ומאפשרת להפוך ציוד ישן ומסורתי שהינו “טיפש” לציוד חכם, בעל קישוריות, איסוף מידע והפקת תובנות המסוגל להתקשר עם מערכות נוספות במטרה לשפר תפוקה ורווחיות

ליאו

ליאו מפתחת פלטפורמת בינה מלאכותית המייצרת ומנגישה מידע לאנשי מכירות ובעלי תפקידים נוספים בעולם הביטוח. החברה פיתחה Personal AI Sales Assistant עבור סוכני ביטוח, אנשי מכירות ומנהלים. בעזרתה הם מקבלים מידע אודות לקוחות קיימים, לקוחות פוטנציאלים, והזדמנויות עסקיות המאפשרות הגדלת מכירות של פוליסות ביטוח. התשאול בפלטפורמה נעשה על ידי שימוש בשפה חופשית בקול או בהתכתבות.

הטכנולוגיה בבסיס הפלטפורמה הינה NLQ/AI – המאפשרת תשאול בשפה של דטאות מובנות באיכות גבוהה. הפלטפורמה לומדת את המשתמשים ומתאימה את תוכני ההמלצות למומחיות של המשתמש בכדי לזהות הזדמנויות ספציפיות עבורו, במטרה לאפשר לו להגדיל את היקף המכירות.

בכדי לעמוד באתגר הטכנולוגי של תמיכה בסדרה רחבה של תבניות ובגמישות הרבה של השפה האנושית, החברה פיתחה מנוע NLP המורכב ממערך של אלגוריתמים המשלבים למידת מכונה וחוקים המותאמים לשפה ולצרכי עולם הביטוח.

סקרינז לייב

סקרינז לייב הוקמה בשנת 2021 בישראל. החברה עוסקת בפיתוח פלטפורמה דיגיטלית גלובאלית עם יכולות שידור אינטראקטיביות, המאפשרת לכל אדם לשדר הרצאות באמצעות הפלטפורמה, ובאמצעות כך ליצור הכנסה ולשמור על קשר ישיר עם קהל הצופים.

טכנולוגיית השידור של סקרינז לייב מאפשרת לצופים להיות פעילים במהלך השידור, לעלות לשידור במקביל או לדבר ביניהם בחדרים פרטים.

כמו כן, מאפשרת הטכנולוגיה של סקרינז לייב ליוצרים ואמנים להרוויח כסף מהתכנים שלהם וכבר שילמה ליוצרי התוכן מעל 4 מליון ש”ח.

With

החברה פיתחה פלטפורמה קהילתית שמאפשרת לרשויות מקומיות לנהל את הפעילויות לתושבים כולל הקמה של אתרי אינטרנט ייעודים, סליקת תשלומים, ניהול דאטה ברמה עירונית ושליחת דיוור מותאם אישית לאזרחים. With עובדת עם מעל 70 רשויות מקומיות בישראל ובארה”ב.

BioPlasmar

החברה מפתחת חומר גלם המיוצר על ידי המרת פסולת ירוקה בשילוב עם תוספים מתכלים לחומר דמוי פלסטיק המתכלה לחלוטין.
באמצעות הטכנולוגיה, המוגנת בפטנטים, החברה מייצרת גרגירים מתכלים המשמשים כחומר גלם לייצור מוצרים מסחריים באמצעות מכונות הזרקת פלסטיק סטנדרטיות.
פיתוח זה מאפשר החלפת מוצרי פלסטיק מסורתיים שאינם מתכלים במוצרים מתכלים המיוצרים באמצעות חומרי גלם ידידותיים לסביבה.